Mellom Fuimicino og Ostia ved Roma ca 20 -30 mai 2016

Fuimicino og Ostia ligger ved havet tre mil vest for Roma. Vi ligger egentlig på en øy, Isola Sacra, mellom Fuimicino og Ostia. Øya er et resultat av at elveløpet til Tibern har delt seg. 

Technomar 1 er en koselig havn med allslags båter, klassiske og nye, og mye folk som jobber på båtene sine. Fantastisk personale som hjelper med alt mulig :) Folk som sitter og fisker hele dagen. Fiskene de får er på størrelse med en stor sardin. Og de får nesten aldri fisk, men det er visst ikke så viktig. 

 Lun stil i havna, hunder, sikader, fugler, frodig og grønt.  Blide folk.
Det tar oss ca 20 minutter å sykle bort til Ostia Antica, 2400 år gammel havneby som ble begravet av elva og gravd fram igjen i forrige århundre en gang. Byen hadde ca 100 000 innbyggere før den ble forlatt, og arkitekuren er godt bevart, fantastiske byggestrukturer, skulpturer og .... 
...ikke minst mosaikker, helt enormt flotte!
Vi sykler rundt i området, handler mat og jobber litt på båten, litt lakking og dill. Setter båten på land og pakker den inn i landbruksplast til beskyttelse mot UV-strålinga. Så flyr vi hjem for sommeren, kommer tilbake i september :)