Førjul, fra 4 desember til 25 desember 2018, Lefkas Marina

Vinteren i Hellas er undervurdert. For oss nordboere er det fantastisk tur-temperatur. Og mye fint å se på denne tiden av året. Her en tur fra fjellet og nedover i en kløft nær Lefkas by.  


Alltid fascinert av bunnstoff...


Helge har snekra skuff under sofabenken. Så nå har vi plass til spaghettien og melet.. Det er en god trevare handel her, de har skåret materialene til perfekt. Helge har finèrt fronten med kirsebærfinèr så det glir inn. Har i tillegg et finèrprosjekt på alle flatene ellers, som er skada av vaskekjemikalier.


Margaret og John blir med på biltur på øya Lefkada, siden vi har leiebil denne gangen. Var også innom klosteret med rådyr og andre dyr, nesten som en liten dyrepark.


Fornøyd med det nye bordet som Helge bygde hjemme, med skuff under. Fantes ikke en skuff i hele båten. Nå har vi plass til bestikk. 


Var veldig lei meg for at vi solgte gamle, gode Leikaren. Men dette er plaster på såret :)


Forbedring av takrenne. 


Julemiddag i Vliho Yachtclub, med båtvenner fra Lefkas Marina. Margaret og John, Pete og Kerry lenger bak. Vi er også på "Naughty Santa" på Porto cafe, med pakkeleken. Vi vinner vin og dominospill. Da er aktivitetene på julaften i boks. 


 
Vi feirer julaften i båten, dagen før vi reiser hjem. Det blir "spise-seg-ut-av-båten-meny", nærmere bestemt gravlaks fra Ikea til middag, og tuc-kjeks med nugatti til dessert. Yummy.