Tenerife med nytt besøk.Far og Henny har kommet til Tenerife, etter en lang reise via Gran Canaria. Vi kunne ikke seile dem imøte pga de sterke motvindene. De blir med på grillfest med den norske bataljonen første kvelden, her er vi på kafe dagen derpå.


Vi leier bil så de får sett den flotte øya. Fleecejakkene kom godt med på i Teide-fjellene.


Fascinerende geologi, mye forskjellige mineraler og formasjoner..


..og fine fotomotiv.


Teide, det høyeste fjellet i Spania, i bakgrunnen.


Er vi i syden, så er vi i syden.


Konserthuset i Santa Cruz, ganske så imponerende bygg. Inspirert av palmeblader?


Eller?

Las Galletas er en sjarmerende havn, noe svell av og til. Men en småkoselig by med vanlige spanjoler i, ikke så mye turister.
Sånn går no dagan.. mye tid går "vekk" til prating. Og vi holder fremdeles sammen med de norske båtene Ruffen og Opportune.
Kveldsstemning i havna. Damen til høyre er engelsk, hun og mannen har seilt i fire år, og har gitt ut boka "On the nose", en skildring av diverse problemer som har skjedd underveis. Om kvelden spiller de klarinett og gitar i båten, som ligger ved siden av vår. Herlig!
Forberedelser til Karibien. Rune fra Opportune har vært på apoteket og kjøpt seg vaksine. Han må sette den selv, ingen av oss andre tør.

"Den siste suppe", et slags gravøl for samværet med Opportune og Ruffen. De seiler avgårde en av de nærmeste dagene, det blir rart, har holdt sammen siden La Coruna, nord i Spania. Good Mood, Tempest og Las Primas er i Las Palmas, og de ser vi nok ikke mer til heller før karibien. Kanskje ikke da heller? Motgang er i nærheten og vil nok gå sammen med Opportune og co.
Men ensomme blir vi ikke. Sissel og Svein Olav mønstrer på i januar og februar (Jippi!), og det er stor sjanse for at Endely og Rhapsody in blue skal krysse Atlanteren i januar.