Dominica, Les Saintes, Guadeloupe

Vi storkoser oss med de andre norske båtene. Det går i backgammon, skippo, bading, kaffedrikking og turer. Mye lått og løye :)


Planlegging av tur.


Noen av oss samlet foran "Silver Lining" bilutleie. Tuva, Steffen, Bjørn, Vibeke og Erik. Vi leier en 14-seter for å komme oss på tur i jungelfjellet.


Vi har kjørt i 10 minutter når dekket punkterer. Det resulterte i at vi fikk ha bilen 1/2 dag ekstra. Vi glemte å fortelle at vi kom i fare for å treffe en murkant i veien.


På med godsko.


Noen som bare ikke kan la være å klatre.


Vi skal gå til den høyeste toppen på Dominica, men det er mye fint å se på i den tette jungelen.


...


Så langt fra toppen kom vi. Da var det bare søle og stien ble tettere og tettere. Varmt, vått og bratt. Vi ga opp....men disse her ga ikke opp. De krøp under skogen i søla og klatra i buskas, for å komme opp.


Fra en annen tur, vi går gjennom plantasjer og landsbyer langs sjøen nord på øya.


Ananas. 9 måneder tar det å dyrke en ananas. Spises med andektighet!


Et lite bilde til Maren.


Prisliste. I EC-dollar, kan ganges med tre.


Typisk Prince Rupert bay på Dominica.


Bittelite bakeriutsalg.


Petter og Hilda fikk "drømmeseilas" med Leikaren opp til Les Saintes. Markus og Steffen hadde soloseilas med "Ruffen" og "Motgang".


Topptur til borgen på Les Saintes, vi har vin, ost og baguetter i sekken. Vi er jo kommet til Frankrike! Helge og Vibeke her.


Utsikt fra borgen på Les Saintes. Leikaren og de andre båtene ligger her et sted.


En øgle som går sammen med geitene på marka.


Bourg, landsbyen på Les Saintes. Her er det euro som teller, men det finnes ikke penger i minibanken pga at det har vært streik på de franske karibiske øyene i lang tid. Takk og pris for visakortet.


Kaffeslabberas hos "Yippi". Bjørn og Eva fra "Tatt av vinden" til høyre.


Bestefar og bestemor på besøk hos Yippi.


Vi spiste på restauranten ved denne båten i Deshaies, nordvest på Guadeloupe.

I dag skilte vi lag, og seilte sørover igjen fordi vi skal få besøk av Rebecca og Jone som kommer til Martinique. Vi gleder oss stort! De andre norske båtene skal vi treffe igjen på Antigua og St. Martin, før overfarten til Azorene.