Altea, Ibiza og Mallorca, en kjapp oppdatering.

Skikkelige innlegg med bilder kommer senere.
Etter Aguadulce med ti dagers venting på at vinden skulle roe seg, seilte vi direkte til
Altea, nord for Alicante. Hadde besøk av Helges mor, Solveig og gjorde oss klare til overseiling til 
Ibiza. På Ibiza gikk vi først til en liten bukt på sørsiden, deretter til en bukt på nordøst-siden, (Helge var på land for å fylle diesel, Turid har egentlig ikke vært på land i Ibiza..) før vi seilte over til
Mallorca og Porto Andratx for å møte Anne Berit. Hadde superseilas den dagen :) Porto Andratx er fint både til ankring, moring og til kai, men den private havna er dyr, den kommunale ok, selv om der er lite plasser. Byen Andratx litt lenger inn i landet er herlig.
Etter noen dager kom Maren, Trond, Daniel og Selma ombord, og vi seilte videre på nordsiden til Deya og Port De Soller. Togtur til Soller, fjellturer osv i Port de Soller. Flott tur til Sa Calobra, en liten strand med fantastisk fjellkløft innover.
Seiler videre til San Vicence, et lite paradis når det ikke er svell. Vi legger ofte ut et ekstra anker i akterenden av båten, for å holde den mot bølgene når vinden snur eller forsvinner.
Port de Pollenca er neste havn, ypperlig å ligge her når vi har mye besøk (takk for tipset, Mevinn!) En stor bukt med 4m dybde, grei marina, snorkle- , bade-, og hotellmuligheter i fleng. Mer besøk der; Rebecca, Jone, Adele og Tilla bor på hotell en uke før de kommer ombord, samme dag som Maren og co drar hjem.
Vi snur nesen vestover igjen og seiler tibake til San Vicence og Port De Soller. Ligger her noen dager til Jone og co flyr hjem. Vi vasker sengtøy og håndklær og seiler til Sant Elm, på nordvestkanten av Mallorca. Et lite paradis, med krystallklart vann. Der kommer Kristian og Lone på besøk og overnatter til Lena, Gjert, Gustav og Alfred kommer dagen etter. De blir med på en seilas tilbake til Port De Soller, det var den skiftende vindretningen som bestemte retningen.

Kort fortalt: Vi har tatt norsiden av Mallorca med mye kjekt besøk :) og nydelig natur. Vindene er skiftende, snur flere ganger til dagen, men været er nydelig.
Og i kveld heiser vi ankeret og seiler til fastlandet, San Carles mellom Valencia og Barcelona. Der skal Leikaren få kjærlighet og telt og stå på land til neste sommer.