I dag går vi til Madeira..

..med blanda følelser. Grete og Arvid kommer til Lisboa i kveld, men vi må bare henge oss på de andre båtene som går over. Litt bittert, men fem døgn i havet, da er det godt å ha kontakt med andre på sjøen. Folk har lagt her i to uker og venta på været, og er veldig utålmodige etter å gå. Vi klarer ikke å holde dem tilbake lenger, nå når værøyet endelig er her.
Men her er litt fra siste uken:


Grillfest på stranda midt i Cascais by. Mannen i forgrunnen er østerriker, verdens mest uheldige seiler, nå har han ligget to måneder og ventet på maskindeler. Han har også falt i sjøen fire ganger under seilas, og han seiler alene. Han har finurlige innretninger for å komme seg opp igjen, i stedet for å binde seg fast ombord. Har utrolige historier å fortelle. Båten hans ble satt på sjøen igjen igår, og den tok inn vann, for han hadde glemt å sette i bunnproppen..


Vi hadde en tur til Lisboa, her er et par bilder fra Turids besøk på Museum for moderne kunst, som kan anbefales for interesserte. Helge gikk på maritimt museum.


Strømpebukseskulptur. Ganske kul, fylt med isoporkuler.


Det kjente bakeriet i Belem, Lisboa. Vaniljekakene deres er en slager, de selger vanvittige mengder hver dag. Gode med kanel og melis på, noe for oss kakemonser. Vi klarte tre hver på rappen, før vi ble litt kvalme.


Bunkring av mat til overfarten. Det er et svært handlesenter her, Jumbo (a la obs), der har de alt, til og med skikkelig godt grovbrød! nam..


Siste værmøte før overfarten. Vi blir sikkert 5-6 båter som går i dag, ingen vil vente til i morgen. Sukk..
Neste oppdatering blir fra Madeira, så snart vi kommer på nett. Minst 5 dager til. Klemmer til hele slekta, og venner, vi GLEDER oss til å komme hjem i desember!